FarmaBLOG

  • Mayıs 14, 2024

    Hasta bezi raporu almak için öncelikle bir sağlık kuruluşuna başvurulması gerekir. Devlet hastanesi veya özel hastane fark etmeksizin burada çalışan uzman doktorlar hasta bezi için rapor yazabilir. Hastaneye gittikten sonra ilgili hekime kayıt yaptırarak uzman hekim hasta bezi raporunu yazar ve sistem üzerinden otomatik olarak e-nabız üzerinde hasta bezi raporu oluşturulur.

    blog
  • Mayıs 14, 2024

    Hasta bezleri, çeşitli sağlık durumları veya yaşlanma gibi nedenlerle idrar kaçırma veya hareket kabiliyetinin kısıtlanması gibi durumlarda kullanılan önemli bir medikal üründür.

    blog
  • Mart 22, 2024

    Çam terebentin yağı, çam ağaçlarının kozalaklarından ve iğneli yapraklarının bir dizi işlemden geçirilmesiyle elde edilen eşsiz ve çok yönlü bir çözüm olarak karşımıza çıkar. Bu yazımızda aromatik ve tıbbi özellikleri ile doğal bir tedavi arayanların ilgisini çeken çam terebentin yağının ne olduğu, faydaları ve uygulamalarını sizlerle paylaşacağız.

    blog
  • Mart 21, 2024

    Saç bakımının vazgeçilmez bir parçası olan saç maskeleri saçlarımızı onarmak, nemlendirmek ve beslemek için en sık tercih edilen yollardan biridir. Düzenli olarak uygulandığında saça en çok nem takviyesi yapan ürünler olan saç maskelerinin kırık saçlar için veya boyalı saçlar için gibi farklı çeşitleri mevcuttur.

    blog
  • Mart 21, 2024

    Gür, dolgun ve parlak görünen saçlar, kadın-erkek herkesin istediği bakımlı bir saç görünümüdür. Ancak çevresel faktörler, düzensiz ve sağlıksız beslenme, yanlış saç bakım ürünleri, genetik faktörler ve yaşlanma gibi saçların kırılması, yıpranması, solması, dökülmesi, incelmesi, zayıf ve cansız bir görünüm gibi sorunlara neden olabilecek pek çok neden vardır.

    blog
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR