FarmaBLOG

  • Temmuz 03, 2023

    Elma sirkesi, saç bakımı rutinlerinde sıklıkla tercih edilen doğal bir bileşendir. Yararlı özelliklerle dolu olan elma sirkesi, saçın sağlığını korumak için pek çok avantaj sunar.

    blog
  • Temmuz 03, 2023

    Mantar aknesi olarak da bilinen fungal akne, genellikle geleneksel akne ile karıştırılan yaygın bir cilt rahatsızlığıdır. Bakterilerin neden olduğu normal sivilcelerin aksine, mantar sivilceleri ciltte mayanın aşırı büyümesiyle tetiklenen sivilce türüdür.

    blog
  • Temmuz 03, 2023

    Siyah noktalar, kadın erkek fark etmeksizin birçok kişinin özellikle burun bölgesinde mücadele ettiği yaygın bir cilt sorunudur. Görünümünden rahatsız olunan bu küçük ve koyu lekelerin ortadan kaldırılması zor olabilir, ancak doğru bakımlar ile daha net, pürüzsüz bir cilt elde edebilirsiniz.

    blog
  • Mayıs 25, 2023

    Keratin bakımı, saç, cilt ve tırnaklarda doğal olarak bulunan bir protein olan keratin ile aşılanmış ürünlerin ve bakımların kullanılmasıyla saça bakım yapma işlemidir. Peki keratin tedavisinin dönüştürücü etkileri, keratinle tedavi edilen saçlar için uygun bakım ve tedaviyi takip eden önemli hususlar nelerdir?

    blog
  • Mayıs 25, 2023

    Saç köpüğü, farklı saç tiplerinde şekillendirme sağlamasıyla giderek daha popüler hale gelen çok yönlü bir saç ürünüdür. Hem şekillendirme hem de sağlıklı saç bakımı için çeşitli faydalar sunan hafif, köpük formunda bir üründür. Peki saç köpüğünün çeşitli faydaları ve etkili bir şekilde kullanımına dair ipuçları nelerdir?

    blog
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR