FarmaBLOG

  • Mart 05, 2023

    Biotin, B7 vitamini veya H vitamini olarak da adlandırılan ve suda çözünen bir vitamindir. Vücudun birçok metabolik işlevinde özellikle proteinlerin, lipidlerin ve karbonhidratların metabolizması için de gereklidir.

    blog
  • Mart 04, 2023

    Deve dikeni aktarlarda sıklıkla karşımıza çıkan ve Anadolu’da en fazla Akdeniz Bölgesi’nde yetişen bir bitkidir ve insan sağlığı ve cildinde sayısız faydası olduğu bilinmektedir. Karaciğer fonksiyonlarına ve sağlığına destek sağlayan önemli bileşenler içermesinin yanı sıra yüksek kolesterol, şeker hastalığı, depresyon, reflü gibi pek çok rahatsızlık için ve cilde de faydaları bulunmaktadır.

    blog
  • Şubat 18, 2023

    Renk düzeltici krem kısaltması olan CC krem, cilt için birçok fayda sağlayan çok yönlü bir cilt makyajı ürünüdür. Cilt tonundaki renk eşitsizliklerini düzenlerken ve lekeleri gizlerken, hepsi bir arada makyaj bazı, fondöten ve güneş koruması görevi görür.

    blog
  • Şubat 18, 2023

    Kalsiyum vücutta en çok bulunan minerallerden biridir ve tüm canlılar kalsiyuma ihtiyaç duyar. Özellikle kemik ve dişlerde etkili olan ve vücutta en çok bu kısımlarda bulunan kalsiyum vücut tarafından tek başına üretilemez. Bu sebeple besinler aracılığıyla vücuda dışarıdan alınması gerekir.

    blog
  • Kasım 03, 2022

    Çocukların ilerleyen dönemlerdeki sağlık koşulları, henüz küçük yaşlardan şekillendirilir. Küçük yaşlarda sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırılan, dengeli beslenme kavramı ile tanışan çocuklar, ilerleyen dönemlerde güçlü bir bağışıklık sistemine ve zinde bir vücut işleyişine sahip olur.

    blog
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR