FarmaBLOG

  • Temmuz 19, 2023

    Salisilik asit, cilt bakımında kullanılan ürünlerde günümüzde oldukça popülerlik kazanmış çok yönlü bir bileşendir. Doğal olarak genellikle beyaz söğüt ağacının kabuğundan elde edilen salisilik asit faydalı özelliklerinden dolayı çeşitli alanlarda kullanılmaktadır.

    blog
  • Temmuz 18, 2023

    İyi bir makyaj görünümünün en etkili adımlardan biri de göz makyajıdır. Zorlayıcı ve vakit alan bir adım olan göz makyajında bakışlarda derinlik ve güçlü ifade daha iyi bir görünüm sağlar.

    blog
  • Temmuz 18, 2023

    Genç görünen bir cilt ve ciltte canlılık arayışı ile yaşlanma karşıtı tekniklere olan ilgi günümüzde artmıştır. Yaşlandıkça vücudumuzda kırışıklıklar, cilt sarkmaları ve canlılığın azalması gibi gözle görülür değişikliklerle sonuçlanan doğal süreçler yaşanır.

    blog
  • Temmuz 06, 2023

    blog
  • Temmuz 06, 2023

    Badem yağı, sayısız sağlık ve güzellik faydaları nedeniyle son yıllarda özellikle cilt bakımı ve saç bakımında popüler olan doğal bir yağdır. Badem çekirdeklerinden çıkarılan bu çok yönlü yağ, temel besinler açısından zengin içeriğe sahiptir ve yüzyıllardır çeşitli kültürlerde tedaviler için kullanılmaktadır.

    blog
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR