FarmaBLOG

  • Mart 07, 2022

    Koenzim Q10, insan vücudunun hemen hemen her hücresinde bulunan ve hücrelerin mitokondrilerinde depolanan temel bir besindir. Koenzim, enerji üretimi ve DNA replikasyonu ve onarımında hayati bir rol oynar. Aynı zamanda, zararlı serbest radikalleri nötralize eden bir antioksidan görevi görür.

    Koenzim, koenzim q10, koenzim nedir, koenzim ne işe yarar, CoQ10
  • Nisan 03, 2022

    Doğa en iyisini bilir. Avokado sağlıklı bir besin olmasının yanı sıra, cilt üzerindeki faydaları da birçok araştırma tarafından desteklenen bir meyvedir. İşte Avokado’nun cilt üzerindeki 5 faydası:

    avokado, avokado yağı, mustela avokado, avokadolu bebek ürünleri
  • Mart 21, 2022

    Kolajen vücutta en çok bulunan protein tiplerinden biridir. Lif benzeri yapısı bağ dokusu oluşumunda kullanılır. Bu doku türü diğer dokuları birbirine bağlar ve kemik, cilt, kaslar, tendonlar ve kıkırdağın önemli bir bileşenidir. Dokuların esnemeye karşı dayanıklı, güçlü ve esnek olmasına yardımcı olur.

    Kolajenler, Kolajen nedir
  • Şubat 28, 2022

    Misel (Micellar) su Bioderma Laboratuarları’nın 1992’de geliştirdiği bir tür makyaj temizleme solüsyonudur. Makyaj temizleme yağlarının temizleme gücünü ve arındırıcı suyun durulama etkilerini bir arada bulundurur. Hassas ciltlerde bile rahatlıkla kullanılabilen misel sular çoğu zaman durulama gerektirmez.

    Misel Su
  • Aralık 09, 2021

    Yararlı bakteriler 

    olarak adlandırdığımız probiyotikler, hastalıklara veya enfeksiyonlara neden olan bakterilerin aksine; sindirim sistemimiz ve genel sağlığımız için oldukça olumlu etkilere sahiptir. 

    Probiyotikler, Probiyotikler bağışıklık sistemini
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR