FarmaBLOG

  • Mart 21, 2024

    Gür, dolgun ve parlak görünen saçlar, kadın-erkek herkesin istediği bakımlı bir saç görünümüdür. Ancak çevresel faktörler, düzensiz ve sağlıksız beslenme, yanlış saç bakım ürünleri, genetik faktörler ve yaşlanma gibi saçların kırılması, yıpranması, solması, dökülmesi, incelmesi, zayıf ve cansız bir görünüm gibi sorunlara neden olabilecek pek çok neden vardır.

    blog
  • Mart 21, 2024

    Alerjik öksürük, polen, toz akarları, evcil hayvan tüyleri veya küf gibi alerjenlere maruz kalmanın tetiklediği öksürükle karakterize edilen yaygın bir durumdur. Soğuk algınlığı veya gribin neden olduğu öksürüğün aksine, alerjik öksürük bir virüsten değil, vücudun alerjenlere karşı bağışıklık tepkisinden kaynaklanır.

    blog
  • Mart 20, 2024

    Potasyum, kas kasılması, sinir iletimi ve sıvı dengesi dahil olmak üzere çeşitli vücut fonksiyonlarında hayati bir rol oynayan çok önemli bir mineraldir. Önemine rağmen, birçok kişi potasyum içeren besinlerin neler olduğunu bilmiyor olabilir. Bu yazımızda, potasyumun önemini, potasyum nelerde var sorusunun cevabını ve hem eksikliğin hem de aşırı alımın potansiyel sonuçlarını sizlere aktaracağız.

    blog
  • Mart 05, 2024

    Pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde ulaşmak birçok kişinin cilt bakımındaki hedefidir ve bu yolculuk iyi cilt bakımı alışkanlıklarından sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeye kadar pek çok seçimin birleşimini içerir.

    blog
  • Mart 05, 2024

    Vücudun sağlığı için çok önemli olan eser minerallerden biri selenyumdur. Metabolizmada, tiroitlerde ve bağışıklık sisteminde çok sayıda vücut işlevinde önemli bir rol oynar. Fındık, deniz ürünleri, yumurta gibi besinlerde bulunan selenyum mineralinin beslenme ile vücuda alınması veya mineral takviyeleri aracılığı ile tüketilmesi bu vücut işlevlerinin doğru şekilde sürdürülebilmesi için önemlidir.

    blog
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR